Private Dining

Ervaar de magie van Villa Zwart Goud


Liefde, vriendschap en Private Dining

In februari viert Villa Zwart Goud de liefde in zijn vele vormen en vele connecties. We zetten unieke vriendschappen, warme verbintenissen, passionele liefdes en diepe vertrouwensbanden in het licht.

Je wordt verwend met tongstrelende gerechten gekruid met pakkende verhalen over het leven in en rond Villa Zwart Goud en de mijnen. Allemaal in het teken van liefdevolle connecties: liefde voor je partner, voor je familie, vrienden, huisdier...


 


Praktisch

Wij serveren jullie een heerlijk 5-gangenmenu op originele wijze met bij elk gerecht een authentiek verhaal.

Onze Private Dining Rooms in het teken van de liefde zijn te boeken  

*  tijdens de maand februari,

* op vrijdag en zaterdag van 19h00 tot 23h00 

* vanaf 2 tem 30 personen. 

  met meer? Neem dan even contact met ons op.

Formule:5-gangendiner excl. dranken
prijs per persoon89,00 EUR

   

Private Dining op Vrij- of Zaterdagavond

Iets speciaals te vieren of gewoon omdat je graag nieuwe dingen ontdekt en beleeft?  Kom naar Villa Zwart Goud en onderga een buitengewone culinaire ervaring die je elders niet zult vinden. Een vier uur durende gastronomische belevenis waarbij de kunst van het "storytelling" in het middelpunt staat. Je wordt verwelkomd in één van onze Private Dining Rooms, die op betoverende wijze zijn gedecoreerd.

Tussen de verschillende gangen door nemen onze vertellers je graag mee op een reis door de geschiedenis van dit statige directeursverblijf. Ze delen graag de boeiende en romantische verhalen die zich op deze plek hebben afgespeeld.

Het verhaal van Mathilde

De voormalige woning van de directeur van de Steenkoolmijn van Heusden-Zolder heeft redelijk wat bewoners gekend. Zo'n riant huis in die tijd werd niet onderhouden door de bewoners zelf maar tijdens de glorie tijden van de Steenkoolmijn was er voor elke huishoudelijke taak wel het juiste "personeel".

Zo ontmoetten we enkele jaren geleden Mathilde na een oproep via kranten en tv. We waren op zoek naar verhalen over het huis en de mijn en zij diende zich aan. Ze was zelf dienstmeid geweest in het huis en wist perfect wat er is zich achter de gevel van dit monumentale gebouw heeft afgespeeld. 

Haar verhalen hebben we gebundeld en vormen nu de basis van het "Private Dining concept". Ze zijn sappig, mysterieus, rijkelijk en gespekt met liefde. 

Benieuwd hoe of wat? Kom het ontdekken.

OVER ONS
Stefano Bagnoli en Tom De Weyer

Chef Stefano weet culinair te verwennen en te verrassen. De gerechten kunnen omschreven worden als creatief, vernieuwend en geïnspireerd op de Italiaanse passie en sfeer voor smaken en texturen die er in de jaren 50 in de cités van de steenkoolmijnen hing. Ook Stefano's familie heeft een link met de steenkoolmijn wat ons verhaal origineel en authentiek maakt. 

Tom is dé verhalenverteller bij uitstek. Al jaren actief op het mijnterrein als ondernemer en gefascineerd door het gebouw en haar verhalen. Hij luisterde aandachtig naar Mathilde en vormde zo een uniek historisch verhaal met een grote link naar het rijke mijnverleden belegd met een goede portie humor en romantiek.

Praktisch

Onze Private Dining Rooms zijn te boeken op vrijdag en zaterdag van 19h00 tot 23h00 en dit vanaf 2 tem 30 personen. Ben je met meer dan 30 personen? Neem dan even contact met ons op.


Ons menu verandert elke 8 weken. Wil je graag op voorhand weten wat je eet?


Beleving van 4u incl. een overheerlijk 9-gangen menu.

RESERVEER NU
Formules


Private Dining Experience meer dan 2 personen


9 gerechten & een apéro bij aankomst
incl. brood & hoeveboter

129 euro per persoon

Wine Pairing
Andere dranken aan bartarief

38 euro per persoon

*Bij elke reservatie vragen wij een voorschot van 150 euro.

 


Private Dining Experience - Romantic Room voor 2


9 gerechten & een apéro bij aankomst
incl. drankenarrangement
brood & hoeveboter

189 euro per persoon

*Bij elke reservatie voor 2 personen vragen wij onmiddellijke betaling vooraf.

Honden welkom

"Echt waar"? Ja hoor, helemaal!  Je favoriete gezinslid (hond) mag ook mee!
Aangezien je alleen bent in jouw unieke kamer stoort je huisdier niemand en kan je samen eens gezellig genieten van een avondje uit.

Een speciale verassing voor de viervoeter, een heerlijk mandje en een speciaal "hondenmenu" zal zorgen voor een unieke ervaring. Want zeg nu zelf, waar is je hond in dergelijk kader echt welkom? Bij ons in Villa Zwart Goud dus wel! 30.00 euro per hond, max. 2 honden per kamer.

Wie wordt hier nu niet heel gelukkig van?Een bijzonder geschenk 

Zoek je naar een zeer uniek geschenk voor iemand binnen je familie of vriendenkring, een relatiegeschenk, verjaardag, jubileum,... ? Geef ze een unieke ervaring om nooit te vergeten. Een culinaire beleving van formaat, verrassende storytelling in een uniek kader. Koop hieronder online je cadeaubon of kom gerust langs!


Uw evenement in Villa Zwart Goud?

Villa Zwart Goud bevindt zich middenin de groene omgeving van Heusden-Zolder. Neem het van ons aan: we zitten hier goed! Het is de ideale plek voor intieme en exclusieve evenementen. Voor elke event dé locatie. Zowel binnen als buiten is het heerlijk vertoeven. De grandeur van Villa Zwart Goud vormt met gemak het gedroomde decor voor themafeesten en meer.

LIEVER BRUNCHEN DAN DINEREN?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x