Reviews

Een Private Dining Room ervaring bij Villa Zwart Goud is niet zo evident om te omschrijven. Heel wat concepten zeggen van zichzelf dat ze uiteraard uniek zijn. En eerlijk, wij vooral. Omdat het totaalpakket dat je bij ons kan beleven nergens anders te vinden is op dergelijke culinaire manier. We laten het graag onze gasten zelf uitleggen dan maar. Hopelijk kunnen we je zo overtuigen?

star
star
star
star
star

Ongelooflijke ervaring in een wondermooie setting!

CHRIS LORET

star
star
star
star
star

Villa Zwartgoud is gelegen in een oude directeurswoning. De eigenaars restaureerden deze woning met repect voor de geschiedenis van het pand. Om elke hoek schuilt een nieuwe verrassing. Wij genoten hier van een heerlijke private dining experience. Aanrader!

Patrice S.

star
star
star
star
star

Heerlijk gegeten in intieme sfeer. Tom is een schitterende verhalenverteller. Het fine dining concept is een absolute aanrader!

Elisa Veronesi

star
star
star
star
star

Prima service Fijne keuken Leuke verhalen Een aanbeveling en voor herhaling vatbaar

M.

star
star
star
star
star

Een super ervaring, de setting, bediening en eten zijn niet anders te beschrijven als uitmuntend!

David Aernouts

star
star
star
star
star

Culinaire trip door het kool verleden van Limburg!

Sandra Anderson

star
star
star
star
star

Dit is geen restaurant maar een authentieke, brede beleving die alle zintuigen beroert: wat je proeft is bijzonder, wat je hoort is inspirerend, wat je ziet streelt het oog, wat je voelt is intens en wat je ruikt is veelzijdig van in de tuin tot in de kamers. Als we 11 op 10 mogen geven, doen we dan graag. Dit is hors categorie. Voor wie wil opgaan in een verhaal van goede smaak.

Leo Borremans

Reviews

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x